fbpx

Písničkáři sobě

Lehce improvizační pořad těch, kdo se nebojí opustit komfortní zónu perfektně nacvičeného a neustále opakovaného. Kdo nemají strach, že se seknou, že budou někdy srandovní jinde, než mysleli, že si pokazi „image“. Kdo jsou opravdu dobří a přitom jsou to lidi, ne stroje.

Chceš výhodné předplatné na všechny (nebo zbývající) koncerty „Písničkáři sobě“?

Připravili jsme pro Tebe možnost kdykoli si koupit elektronickou vstupenku na všechny respektive zbývající koncerty vždy s opravdu výraznou slevou. Úspora je od 140 Kč u posledních dvou koncertů až po 1.270 Kč za celou sezónu. Předplatné na celou sezónu respektive na zbývající koncerty vždy s výraznou slevou najdeš a koupíš elektronicky tady.


Koncerty „Písničkáři sobě“ a výhodné vstupenky jsou tady.


Praha, Petr Rímský a Jan Spálený – Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
rimsky-spaleny-misitu-icag
Datum:: čtvrtek, 24. listopad 2022 19:30

Místo konání:: Divadlo Františka Troníčka  |  Město:: Praha 1, Česká republika

Praha, Petr Rímský a Jan Spálený – Písničkáři sobě

Trochu blues, trochu folk, trochu zpívání s námi...

_DSC6050.JPGspaleny2021Lehce improvizační a neopakovatelný díl pořadu v Divadle Fr. Troníčka. Pozor! Nově poslední čtvrtek v měsíci!!! Zazpívejte si s námi!

Petr Rímský jako hostitel a zpovídající, hostem bude Jan Spálený, kterému s láskou říkáme táta českého blues, si párkrát v roce odskočí od své domovské kapely ASPM nebo tria, aby si s petrem zahrál jen tak. Komorně a nesmírně intimní výpovědi. Samozřejmě i u toho je chvílemi dost sranda. Honza zahraje kromě svých písní i to, co ještě zatím sám netuší 😃. Nebo taky Rímského písničku a ten zase nějakou Honzovu. Určitě si zazpíváme něco společně. O překvapení nebývá nouze. Protagonisté dokáží překvapit i sami sebe :-).

Ukaž, co umíš, aneb písničkář/ka z publika. Může se stát, že pozveme na jednu či dvě písničky písničkářku či písničkáře z publika. Příležitost pro neznámé písničkářky a písničkáře představite se. Podrobnosti tady.

Petra doprovodí jeho parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Podrobnosti průběžně doplňujeme.

Výhodné vstupenky v předprodeji

Při včasném nákupu můžete ušetrřit až 50 Kč za každou vstupenku. Každopádně je předprodej výhodnější! 


boom logoVstupenky tady

2022 11 24 Praha QR vstupenky


Sledovat online (připravujeme)

Bydlíš daleko? Nebo blízo, ale musíš hlídat děti? Připravujeme na to náplast. Novinkou totiž bude možnost být s námi alespoň na dálku. Sledovat koncert s námi, poslat nám vzkaz. A ještě malinko přispět na dobrou věc. Odkaz už brzy.


Foto: Tonino Volf

#PisnickariSobe #DivadloTronicek #tronicek #Praha #JanSpaleny #spaleny #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

plakat A4 2022 10 27 praha

 

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • čtvrtek, 24. listopad 2022 19:30

Powered by iCagenda

 písničkář